Đề Kiểm Tra Tiếng Anh 12 Lần 1 Có Đáp Án

     

Đề kiểm soát 45 phút lớp 12 môn giờ đồng hồ Anh

Đề soát sổ môn tiếng Anh 45 phút lần 2 học tập kì 1 lớp 12 gồm đáp án tiếp sau đây nằm trong cỗ đề kiểm tra 1 huyết môn giờ đồng hồ Anh lớp 12 năm 2019 - 2020 bởi vì Tìm Đáp Án sưu tầm với đăng tải. Đề luyện thi giờ Anh được chỉnh sửa bám gần cạnh nội dung bài học Unit 4 - 5 SGK giờ Anh lớp 12 chương trình cũ của bộ GD&ĐT giúp các em học sinh lớp 12 củng cố kỹ năng và kiến thức hiệu quả.

Bạn đang xem: đề kiểm tra tiếng anh 12 lần 1 có đáp án

Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest.

1. A. Requirements b. Subject c. Secondary d. Levels
2. A. Specialize b. Variety c. Particular d. Wide
3. A. Equivalent b. Technique c. Question d. Quite
4. A. Compound b. Course c. Around d. Hour
5. A. Apply b. Carefully c. Entry d. Discovery

Đáp án: 1. D; 2. C; 3. B; 4. B; 5. A

Choose a, b, c, or d that best completes each unfinished sentence, substitutes the underlined part, or has a close meaning khổng lồ the original one.

6. He has been learning hard lớn prepare _______ the coming final exam.

a. For

b. With

c. On

d. Over

7. Assessment is commonly _______ form of written test.

a. On

b. Of

c. At

d. In

8. _______ the over of the course, the students have to take an exam on four basic skills of the target language.

a. In

b. At

c. On

d. For

9. The position require a ba degree or something _______.

a. Equivalent

b. Equivalently

c. Equivalence

d. Equivalences

10. Statistics indicate that depressed patients are more likely to become ill than are _______ people.

a. Normal

b. Normally

c. Normality

d. Normalize

11. They are university professors who ______ in the history of the Russian empire.

a. Special

b. Specially

c. Specialize

d. Specialization

12. The purpose of secondary education is khổng lồ give students common knowledge to lớn ______ for either higher education or vocational education.

a. Require

b. Prepare

c. Ask

d. Demand

13. Secondary education in Hong Kong is largely based on the British education _______.

a. Cấp độ

b. Work

c. Base

d. System

14. In New Zealand students _______ secondary school at the ages from about 13 lớn 18.

a. Vị

b. Assess

c. Take

d. Attend

15. Secondary school in Pakistan begins from grade 9 and __ for four years.

a. Lasts

b. Spends

c. Requires

d. Prepare

16. What is your major _______ at university? - I learn physics.

a. Assessment

b. Evaluation

c. Subject

d. Purpose

17. After _______ the relevant A màn chơi qualifications the student can enter university.

a. Assuming

b. Attaining

c. Meeting

d. Earning

18. _______ school is very important for _______ country to lớn develop.

a. The/ a

b. The I Ø

c. Ø/ Ø

d. Ø/ a

19. What time would we get there _______ the subway?

a. We took

b. If we take

c. Unless we take

d. Provided that we took

20. If it _______ an hour ago, we would have stayed inside.

a. Rains

b. Rained

c. Had rained

d. Were raining

21. If I feel too excited to lớn sleep, I _______ reading one of our reports.

a. Will try

b. Try

c. Would try

d. Would have tried

22. If he _______ well on the training courses last year, he _______ offered the promotion now.

a. Did/ were

b. Did/ would be

c. Had done/ would have been

d. Had done/ would be.

23. _______ I had learned English when I was at high school.

a. If

b. Provided

c. Unless

d. If only

24. ______ he gets here soon, we will have lớn start the meeting without him.

a. Unless

b. If only

c. Even if

d. If

25. He took me to lớn the university _______.

a. He used khổng lồ study

b. In that he used khổng lồ study

c. Where he used to study

d. Which he used to study

26. _______ gets the highest grade will be awarded a scholarship..

a. Student

b. Any student

c. Any student who

d. Any student when

27. He was the only American representative _______ at the conference.

a. When we met

b. We met

c. Where we met

d. We met whom

28. My favorite month is always February ___ we celebrate Valentine"s Day.

a. That

b. Which

c. In when

d. In which

29. My father told me to tell him the reason _______ I had been home late.

a. Why

b. Which

c. For that

d. For why

30. The Eiffel Tower _______ thiết kế was revolutionary at its time, is still a marvelous structure.

a. Which

b. That

c. Whose

d. Whom

Đáp án:

6. A 7. D 8. B 9. A 10. A
11. C 12. B 13. D 14. D 15. A
16. C 17. B 18. D 19. D 20. C
21. A 22. D 23. D 24. A 25. C
26. C 27. B 28. D 29. A 30. C

Choose the sentence which has the closest meaning khổng lồ the original one.

31. I did not come lớn your tiệc nhỏ due khổng lồ the rain.

a. If it did not rained, I would come to lớn your party.

b. It was the rain that prevented me from coming to lớn your party.

c. Even though it rained, I came lớn your party.

d. Suppose it. Did not rain, I would come lớn your party.

Xem thêm: Đề Thi Thử Thpt Quốc Gia 2018 Môn Văn Có Đáp Án, Đề Thi Ngữ Văn Thpt Quốc Gia 2018 Có Đáp Án

32. They got success since they took my advice.

a. They took my advice, và failed.

b. If they did not. Take my advice, they would not get success.

c. But for taking my advice, they would not have got success.

d. My advice stopped them from getting success.

33. Unless you come on time, we will go without you.

a. Come on time or we will go without you.

b. Come on time, we will go without you.

c. Because of your punctuality, we will go without you.

d. Without jour coming on time, we will go.

34. Thanks lớn her high grades at university, she is offered the position.

a. If she had not got high grades at university, she would not be offered the position.

b. It was her high grades at university which offer her the position.

c. If she had not got high grades at university, she would not have been offered the position.

d. Without her high grades at university, she is not offered the position.

35. I am very interested in the book you lent me last week.

a. The book is interesting enough for you to lend me last week.

b. It was the interesting book which you lent me last week.

c. The book which you lent me last week is too interesting khổng lồ read.

d. The book that you lent me last week interests me a lot.

Đáp án:

31. B 32. C 33. A 34. A 35. D

Read the two passages carefully & choose the correct answer.

The chạy thử of English as a Foreign Language (or TOEFL for short) evaluates the potential success of an individual lớn use và understand Standard American English at a college level. It is required for non-native applicants at many English-speaking colleges and universities. Additionally, institutions such as government agencies, businesses, or scholarship programs may require this test. A TOEFL score is valid for two years and then is deleted from the official database. Colleges and universities usually consider only the most recent score. The TOEFL chạy thử is a registered trademark of Education Testing Service and is administered worldwide. The demo was first administered in 1964 và has since been*taken by nearly 20 million students. Since its introduction in late 2005, the Internet-Based demo (iBT) has progressively replaced both the computer-based (CBT)and paper-based (PBT) tests. The iBT has been introduced in with the United States, Canada, France, Germany, và Italy in 2005 và the rest of the world in 2006, with test centers added regularly. Although the demand for kiểm tra seats was very high, & candidates had lớn wait for months, it is now possible lớn take the chạy thử within one lớn four weeks in most countries. The four-hour test consists of four sections, each measuring mainly one of the basic language skills (although some tasks may require multiple skills) focusing on language used in an academic, higher-education environment. Note-taking is allowed during the iBT. The demo cannot be taken more than once a week.

36. TOEFL is required for all high school students in the US.

a. True

b. False

c. No information

37. Students in Vietnam can take iBT since 2005.

a. True

b. False

c. No information

38. There are no government agencies that require TOEFL.

a. True

b. False

c. No information

39. There are three forms of taking TOEFL.

a. True

b. False

c. No information

40. The iBT takes four hours for each candidate khổng lồ complete.

a. True

b. False

c. No information

Đáp án:

36. B 37. B 38. B 39. A 40. A

Fill in each numbered blank with one suitable word or phrase.

You will make the interview process easier for the employer if you prepare relevant information about yourself. Think about how you want to present your (41) ____, experiences, education, work style, skills, và goals. Be prepared to supplement all your answers with examples that tư vấn the statements you make. It is also a good idea to reviews your resume with a critical eye và (42) ____ areas that an employer might see as limitations or want further information. Think about how you can answer difficult" questions (43) ____ and positively, while keeping each answer brief.

An interview gives the employer a (44) _____ khổng lồ get to lớn know you. While you vày want to market yourself to the employer, answer each question with an honest (45) _____.

Never say anything negative about past experiences, employers, or courses và professors. Always think of something positive about an experience và talk about that. You should also be (46) ____. If you are genuinely interested (47) _____ the job, let the interviewer know that.

One of the best ways lớn show you are keen on a job is lớn demonstrate that you have researched the organization prior to the interview. You can also (48) ____ interest by asking questions about the job, the organization, & its services and products. The best way lớn impress an employer is to ask questions that build upon your interview discussion. This shows you are interested và (49) ____ close attention to the interviewer. It is a good idea lớn prepare a few questions in advance, but an insightful bình luận based on your conversation can make an even stronger statement. At the (50) _____ of an interview, it is appropriate for you khổng lồ ask when you may expect to hear; from the employer.

Xem thêm: Phim Phía Trước Là Bầu Trời Tập 1 Vietsub, Phía Trước Là Bầu Trời Tập 1

41. A. Pressures b. Practices c. Promotions d. Strengths
42. A. Hide b. Identify c. Express d. Limit
43. A. Sharply b. Hardly c. Accurately d. Rightly
44. A. Chance b. Way c. Change d. Practice
45. A. Expression b. Respect c. Response d. Ability
46. A. Enthusiastic b. Enthusiast c. Enthusiasm d. Enthusiastically
47. A. On b. For c. With d. In
48. A. Appear b. Show c. Cover d. Conceal
49. A. Make b. Pay c. Choose d. Spend
50. A. Final b. Finish c. Close d. End

Đáp án

41. A 42. B 43. C 44. A 45. C
46. A 47. D 48. B 49. B 50. D

Trên đấy là Đề kiểm tra 45 phút lớp 12 môn tiếng Anh số 2 kèm đáp án. Mời bạn đọc xem thêm nhiều tư liệu ôn tập giờ đồng hồ Anh 12 không giống như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 12, bài xích tập giờ đồng hồ Anh lớp 12 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 12, Đề thi học tập kì 2 lớp 12,... được update liên tục trên tra cứu Đáp Án.