ĐỀ KIỂM TRA TIẾNG ANH LỚP 8 CÓ ĐÁP ÁN LAN 2

     

Đề soát sổ 15 phút giờ Anh 8 lần 2

Đề đánh giá tiếng Anh 15 phút lần 2 học kì 1 lớp 8 tất cả đáp án tiếp sau đây nằm trong cỗ đề Đề kiểm tra 15 phút lớp 8 môn giờ đồng hồ Anh năm 2019 - 2020 do kiếm tìm Đáp Án sưu tầm với đăng tải. Đề thi giờ Anh 8 mới gồm nhiều dạng bài tập trắc nghiệm giờ Anh lớp 8 khác biệt giúp những em học sinh lớp 8 củng cố kỹ năng hiệu quả.

I. Choose the best option to lớn complete these following sentences(6 pts)

1.Tom is a ________ driver he always causes accidents.

Bạn đang xem: đề kiểm tra tiếng anh lớp 8 có đáp án lan 2

A.carefully

B. Carelessly

C. Careful

D. Careless

2.Lan promises_________her best in learning English.

A. Will try

B. Tries

C. Trying

D.to try

3.We will begin ________a brief discussion of the problems.

A. From

B. At

C. With

D. On

4.We should use ________bags instead of plastic bags.

A. Clothe

B. Clothed

C. Cloth

D. Clothing

5.She has been _________for days after the accident.

A. Consciously

B. Conscious

C. Unconscious

D. Unconsciously

6.Scale is an instrument for showing _________people or things are.

A. How high

B. How tall

C. How old

D. How heavy

7.I tried lớn cheer him_________, but he just kept staring out the window.

A. On

B. Out

C. Off

D. Up

8.Sam was trying hard _________.

A. Not to lớn laugh

B. Lớn not laugh

C. Not laughing

D. Not khổng lồ laughing

9.Don’t overheat the victim with blankets or coat.

A. Make someone too cold

B. Make someone too hot

C. Hurt someone

D. Destroy someone

10.Beer ________for breakfast in England years ago.

A. Used be drunk

B. Used lớn be drunk

C. Used khổng lồ drunk

D. Used lớn be drank

11.Is the rubbish ________every day?

A. Collect

B. Collecting

C. Collected

D. Be collected

12._________is a type of bed used for carrying the sick or injured people.

A. Stretcher

B. Ambulance

C. Bandage

D. Crutch

II. Change the following sentences into passive voice(2 pts)

1. They performed Christmas tuy nhiên for people in town.

…………………………………………………………………………………………………

2. People speak English in Canada.

…………………………………………………………………………………………………

3. My grandfather will build this house next year.

Xem thêm: Giải Cùng Em Học Toán Lớp 5 Tuần 30 : Đề 1, Giải Cùng Em Học Tiếng Việt Lớp 5 Tuần 30: Đề 1

…………………………………………………………………………………………………

4. They grow rice in Viet Nam

…………………………………………………………………………………………………

III. Complete the dialogues with the sentences in the box(1 pt)

- All right - Will you xuất hiện the door - No problem.

Minh: Oh! It’s too hot.

Hoa: Yes,...........................1.......................................................?

Minh: Yes. Can you help me get that book? It’s too high.

Hoa: .......................................2......................... Here you are.

IV. Combine each of the following pairs of sentences into one sentence by using so as to lớn or in order to. (1 pt)

1. I enter the room quietly. I don’t want to wake my younger sister up.

__________________________________________

2. He is staying up late. He wants lớn see the final football match.

__________________________________________

Đáp án:

I. Choose the best option to complete these following sentences(6 pts)

1 - C; 2 - D; 3 - C; 4 - C; 5 - C; 6 - D; 7 - D; 8 - A; 9 - A; 10 - B; 11 - C; 12 - A

II. Change the following sentences into passive voice(2 pts)

1. Christmas tuy nhiên is performed for people in town.

2. English is spoken in Canada.

3. This house will be built next year.

4. Rice is grown in Viet Nam.

III. Complete the dialogues with the sentences in the box(1 pt)

1 - Will you xuất hiện the door

2 - No problem

IV. Combine each of the following pairs of sentences into one sentence by using so as to or in order to. (1 pt)

1. I enter the room quietly in order not khổng lồ wake my younger sister up.

2. He is staying up late so as to see the final football match.

Xem thêm: Tính Tỉ Lệ Bản Đồ - Tỉ Lệ Bản Đồ Là Gì

Trên đây là Đề khám nghiệm 15 phút môn giờ Anh lần 2 học tập kì 1 lớp 8 kèm đáp án. Mời các bạn đọc tìm hiểu thêm nhiều tư liệu ôn tập tiếng Anh 8 cả năm không giống như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 8, Đề thi học kì 1 lớp 8, Đề thi học tập kì 2 lớp 8, bài tập tiếng Anh lớp 8 theo từng Unit trực tuyến, ... được cập nhật liên tục trên tìm kiếm Đáp Án.