ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH LỚP 8

     
Bạn sẽ xem tư liệu "Đề thi học kì 1 môn giờ đồng hồ Anh Lớp 8", để cài đặt tài liệu gốc về máy bạn click vào nút DOWNLOAD nghỉ ngơi trên


Bạn đang xem: đề thi học kì 1 môn tiếng anh lớp 8

Tài liệu thêm kèm:

*
de_thi_hoc_ki_1_mon_tieng_anh_lop_8.docx

Nội dung text: Đề thi học kì 1 môn giờ đồng hồ Anh Lớp 8

I. PHONICS Question 1. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (1pt) 1. A. Head B. Please C. Heavy D. Measure 2. A. Photo B. Hold C. Fork D. Slow 3. A. Lucky B. Punish C. Hungry D. Pull 4. A. Fly B. Hungry C. Body D. Heavy 5. A. Child B. Live C. Practice D. Will 6. A. Bath B. Flat C.jam D. Sandwich 7. A. Cook B. Come C. Cold D. Cinema 8. A. Blouse B. Dishes C. Stores D. Sizes 9. A. Magazine B. Watch C. Manage D. Mathematics 10.A. About B. Should C. Shout D. Mouse II. GRAMMAR & VOCABULARY Question 2. Put the correct tense of the verbs in sentences below. (1pt) 1. Lan is in grade 6 & she (learn) ___ at Nguyen Du school now. 2. Tony (wait) ___ for me when I arrived. 3. My father ( buy) ___ this house for three years. 4. It’s raining. Don’t go out. You (be)___ wet. 5. My little brother (not go) ___to bed early last night. 6. Look! Our kids (water) ___ the flowers in the garden . 7. We (pay) ___ a visit khổng lồ some nations in the world next summer. 8. Tom (go) ___ out. He’ll be back in about an hour. 9. If you are lazy, you (not become)___ a good student. 10. When he was younger, he (use) ___ khổng lồ carry things for other people. Question 3. Underline one mistake in each sentence & write the correct word. (1pt) Example: 0. There are a green vase on the table. Is 1. They prefer staying in the countryside because the fresh air. ___ 2. Our class room is on the three floor. ___3. I’d like seeing him in my office every morning. ___ 4. It is difficult to Jack lớn pass the final exam. ___ 5. No. There aren’t some stamps left in here. ___ 6. I have lớn sends some postcards to lớn my family. ___ 7. Sorry! Are there a supermarket near here? ___ 8. He is enough old lớn join the buổi tiệc nhỏ . ___ 9. Dung’s mother wants him stay in bed. ___ 10. Her son hates lớn eat fish and chip. ___ III. READING Question 4. Read the passage và use the given words in the box khổng lồ fill in the blanks. (1pt) popular events programs important games famous radio news thể thao play Sports and games play an (1) ___ part in our lives. Everyone of us can (2) ___ a sport, or a game, or watch sports (3) ___on TV or at the stadium. When you listen khổng lồ the (4) ___early in the morning, you can always hear sports (5) ___. When you open a newspaper, you will always find information about some (6) ___, or an article about your favorite kind of sport. Television (7) ___ about sport are also very (8) ___, và you can watch something interesting nearly every day. Stories about (9) ___ men và women in the world of (10) ___ are often very interesting. Question 5. Read the passage and choose the best answer for each question below. (1pt) Who are the best drivers? Which drivers are the safest on the road? According khổng lồ a recent survey young và inexperienced drivers are the most likely to have an accident. Older drivers are more careful. Young men have the worst accident records or all. They often choose faster cars with bigger engines. One of the most interesting facts in survey is that passengers have an effect on the driver. When young male drivers have their friends in the cars, their driving becomes worse. When there wife of girlfriend is in the car, however, their driving is better. But opposite is true for women. Their driving is more dangerous when their husband or boyfriend is in the car.1.

Xem thêm: " Khoai Tây Chiên Tiếng Anh Là Gì : Định Nghĩa, Ví Dụ Anh Việt



Xem thêm: Kể Lại Chuyện Người Con Gái Nam Xương Theo Lời Trương Sinh

According khổng lồ the survey, who are the most likely lớn have an accident? A. Young và experienced driver. B. Old và inexperienced drivers. C. Young & old drivers. D. Young and inexperienced drivers. 2. Young men often choose ___. A. Expensive cars. B. Fast cars with big engines. C. Slow cars with big engines. D. Fast cars with small engines. 3. Who have an effect on the driver? A. Passengers. B. Policemen. C. Children. D. Journalists. 4. When young male drivers have their wife of girlfriend in the car, their driving becomes ___. A. Worse. B. Better. C. Slower. D. Faster. 5. The worst accidents are often taken by ___. A. Male drivers. B. Female drivers. C. Young men. D. Young women.IV. WRITING. Question6. Rewrite the following sentences that keep the same meaning. (1pt) 1. He wrote the letter in two hours. It took 2. He is the tallest player in his team. No one . 3. How much does the shirt cost? What is ? 4. Khiêu vũ is one of my interests. I’m 5. Why don’t we travel to lớn Paris? How .? Question 7: Write a paragraph about 180 words describing your present school. (1pt)ĐÁP ÁN CHẤM ĐỀ 1 I. PHONICS Question 1. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (1pt) Note: 0.1 p. For each correct choice. 1.B 2.C 3.D 4.A 5.A 6.A 7.D 8.C 9.B 10.B II. GRAMMAR & VOCABULARY Question 2. Put the correct tense of the verbs in sentences below. (1pt) note : 0.1 phường for each correct verb form. 1. Is learning 6. Are watering 2. Was waiting 7. Will pay 3. Has bought 8. Has gone 4. Will be 9. Won’t become 5. Didn’t go 10. Used Question 3. Underline one mistake in each sentence & write the correct word. (1pt) chú ý : 0.1 phường for each correct choice. 1. Because because of 6. Sends send 2. Three third 7. Are is 3. Seeing khổng lồ see 8. Enough old old enough 4. To lớn Jack for Jack 9. Stay to stay 5. Some any 10. Khổng lồ eat eating III. READING Question 4. Read the passage and use the given words in the box lớn fill in the blanks. (1pt) lưu ý : 0.1 p for each correct word. 1. Important 6. Games 2. Play 7. Programs 3. Events 8. Popular 4. Radio 9. Famous 5. News 10. Thể thao Question 5. Read the passage and choose the best answer for each question below. (1pt) chú ý : 0.2 p for each correct choice. 1.D 2.B 3.A 4.B 5.CIV. WRITING. Question6. Rewrite the following sentences that keep the same meaning. (1pt) chú ý : 0.2 p for each correct sentence 1. It’s took him two hours to lớn write the letter. 2. No one in his team is taller than him. 3. What is the price of the shirt? 4. I’m interested in dancing. 5. How about traveling to lớn Paris?