Đề Thi Tiếng Anh Lớp 5 Chương Trình Mới

     
Top 100 Đề thi tiếng Anh lớp 5 năm 2021 – 2022 học kì 1, học kì 2 có đáp ánTop 100 Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 5 năm 2021 – 2022 học tập kì 1, học kì 2 gồm đáp án
Top 100 Đề thi giờ Anh lớp 5 năm 2021 – 2022 học kì 1, học tập kì 2 bao gồm đáp án

Top 100 Đề thi tiếng Anh lớp 5 năm 2021 – 2022 học kì 1, học tập kì 2 gồm đáp án

Bộ đề tổng hợp đứng top 100 Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 5 năm học tập 2021 – 2022 học kì 1 cùng Học kì 2 tinh lọc, bao gồm đáp án, cực gần kề đề xác nhận gồm các đề thi giữa kì, đề thi học kì khiến cho bạn đạt điểm trên cao trong số những bài thi môn tiếng Anh lớp 5 .

Bạn đang xem: đề thi tiếng anh lớp 5 chương trình mới

Tải xuống

Quảng cáo


Bạn sẽ đọc: vị trí cao nhất 100 Đề thi giờ Anh lớp 5 năm 2021 – 2022 có đáp án | Đề thi tiếng Anh lớp 5 học kì 1, học tập kì 2


Phòng giáo dục đào tạo và Đào chế tạo …..

Đề thi unique Giữa kì 1

Năm học 2021 – 2022

Bài thi môn: giờ Anh lớp 5

Thời gian làm bài: 45 phút

I. Arrange the following letters to make words

*
*
*
*

*
*
*
*

II. Look at the pictures & answer questions

*
*

III. Choose the best answer

1. Lan and Hung …….. Students.

A. Am B. Is C. Are D. Aren’t

2. …….. He read a book?

A. Could B. Can C. What D. How

3. This is my sister. ………name is Lan.

A. He B. She C. His D. Her

4. How …….clouds are there?

A. Much B. Màu sắc C. Many D. Lion

5. There ….. Four desks.

A. Are B. Is C. Has D. Have

6. Oh! I want chicken…….pizza.

A. But B. With C. & D. So

7 ………..your favorite color?

A. What’s B. When’s C. How’s D. Can’s

Quảng cáo

8. How……. The weather?

A. Am B. Is C. Are D. Isn’t

9. …….. You lượt thích English?

A. Bởi vì B. Does C. Did D. Has

10. Where …..the books?

A. Am B. Is C. Am not D. Are

IV. Odd one out

1. orange juice brown red

2. sunny snowy weather rainy

3. father mother sister boy

4. June July Monday December

5. car swim bus taxi

V. Rearrange these words lớn make sentences

1) My/ mother/ pretty. / is…………………………………………………………..

2) wash / Can/ táo bị cắn dở ?/ you…………………………………………………………..

3) What/ want ?/ you/ vì chưng …………………………………………………………..

4) is/ your/ What/ màu sắc ?/ favorite…………………………………………………………..

5) thirsty./ I’m / want/ juice./ I…………………………………………………………..

VI. Choose a word from the box và write it next to lớn numbers from 1-4

My classroom

Hello. My name is Mai. I’m from (0) Viet Nam. This is my (1)………………It is large và nice. There are (2)………………….and benches. There is one board on the wall. There is one (3)…………….of Viet Nam. There is a picture of (4) …………………We are very happy in my classroom.

*

Đáp án và Thang điểm

I. Arrange the following letters to make words

2 – bicycle 3 – dogs 4 – doll 5 – cats 6 – milk 7 – boy 8 – frog

II. Look at the pictures and answer questions

1. It is rainy

2. No, it can’t.

III. Choose the best answer

1. C 2. B 3. D 4. C 5. A 6. C 7. A 8. B 9. A 10. D

IV. Odd one out

1. Juice2. Weather3. Boy4. Monday5. Swim

V. Rearrange these words khổng lồ make sentences

1. My mother is pretty.

2. Can you wash apple?

3. What vày you want?

4. What is your favorite color?

5. I’m thirsty. I want juice.

VI. Choose a word from the box & write it next khổng lồ numbers from 1-4

1. Classroom2. Desks3. Map4. Uncle Ho

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào sinh sản …..

Đề thi chất lượng Học kì 1

Năm học 2021 – 2022

Bài thi môn: giờ đồng hồ Anh lớp 5

Thời gian làm cho bài: 45 phút

I. Leave ONE unnecessary letter in these words khổng lồ make them correct.

Xem thêm: Trước Công Nguyên Tiếng Anh Là Gì, Ký Hiệu Viết Thảo Luận:Công Nguyên

1. STAIDIUM ______________________________

2. HOISPITAL ______________________________

3. SUPERIMARKET ______________________________

4. CINEIMA ______________________________

5. POEST OFFICE ______________________________

6. PHAREMACY ______________________________

7. THEATREA ______________________________

8. BEETWEEN ______________________________

II. Choose the correct answer lớn complete the sentences.

1. He looks different his father.

A. AtB. WithC. FromD. For

2. Mr. Ba has days off than Mr. Trung.

A. MuchB. ManyC. LessD. Fewer

3. Hung is in his room. He _______ the guitar now.

A. PlayB. PlaysC. Will playD. Is playing

4. a lovely house!

A. HowB. WhatC. WhenD. Where

5. My brother is the in my family.

A. More intelligentB. IntelligentC. Most intelligentD. Less intelligent

6. A works on the farm.

A. TeacherB. DoctorC. FarmerD. Journalist

7. bởi vì you usually vày after school? – I read books & watch TV.

A. HowB. WhatC. WhenD. Why

8. Lan lives 20 Nguyen Tat Thanh Street.

A. OnB. AtC. ToD. In

III. Reorder the words to lớn complete sentences.

Quảng cáo

1. doctor / see / you / the / should/ ./

_______________________________________

2. My / anything / didn’t / mother / buy/ ./

_______________________________________

3. the / is / warm / spring / in / weather/ ./

_______________________________________

4. going / we / khổng lồ / are / Nha Trang / next weekend / visit/ ./

_______________________________________

5. fly / he / the / wants / kite / to/ ./

_______________________________________

IV. Read & answer the questions.

Hello ! My name is John. I am from London. I’m having a wonderful holiday in Phuket, Thailand. The beach is nice. The hotels look beautiful và the seafood is very tasty. The weather is nice, so I go swimming most of the time. Yesterday, I met a pretty girl from Ha Noi. She was very friendly .

1. Where is John from?

_______________________________________

2. Where is he now?

_______________________________________

3. What does he vày during this holiday?

_______________________________________

4. Is the weather bad?

_______________________________________

5.

Xem thêm: Truyện Mười Bảy Mùa Hè Ở Nam Giang Chương Mới Nhất, Review Mười Bảy Mùa Hè Ở Nam Giang

Did he meet a pretty girl from China?

_______________________________________

Đáp án và Thang điểm

I.

1. Stadium 2. Hospital 3. Supermarket 4. Cinema 5. Post office 6. Pharmacy 7. Theatre 8. Between

II.