ĐỀ THI TIẾNG ANH LỚP 5 HỌC KỲ 1

     

Đề thi thân kì 1 giờ Anh lớp 5 có đáp án năm 2022 - 2023 (10 đề)

maybomnuocchuachay.vn biên soạn và học hỏi Đề thi giữa kì 1 giờ Anh lớp 5 có đáp án năm 2022 - 2023 (10 đề) được tổng hợp tinh lọc từ đề thi môn giờ đồng hồ Anh 5 của các trường trên toàn nước sẽ giúp học sinh có planer ôn luyện trường đoản cú đó được điểm cao trong số bài thi tiếng Anh lớp 5.

Bạn đang xem: đề thi tiếng anh lớp 5 học kỳ 1

*

Tải xuống

BỘ ĐỀ THI GIỮA HỌC KỲ I – TIẾNG ANH 5 CÓ ĐÁP ÁN

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo thành .....

Đề thi giữa Học kì 1

Năm học 2022 - 2023

Bài thi môn: giờ đồng hồ Anh lớp 5

Thời gian làm cho bài: phút

(không kể thời hạn phát đề)

(Đề số 1)

Complete the sentence with the correct word.

far; crowded; village; island; come; modern; flat; floor;

1. Our đô thị is very big and__________.

2. The__________is beautiful và quiet.

3. Bởi you lượt thích living in an__________?

4. How__________is it from here lớn your countryside?

5. My house is on the tenth__________of dẻo Lien Tower.

6. The thành phố is so__________and polluted.

7. How often do you__________back khổng lồ your hometown?

8. Linda lives in__________19, on the eighth floor of đá quí Tower.

Reorder the word lớn make correct sentence.

1. Do/ does/ the/ in/ she/ morning?/ What

................................................................................................

2. Does/ do/ he/ What/ morning?/ in/ the

................................................................................................

3. I/ in/ usually/ the/ play/ afternoon./ volleyball

................................................................................................

4. Always/ morning/ do/ I/ exercise/ the/ in/ morning.

................................................................................................

5. Her/ dinner/ mother/ always/ at night./ cooks/ Jennie

................................................................................................

Circle the correct answer.

1. Last night I go/ went khổng lồ Hoa’s birthday party.

2. We played many games and did/ worked some sports, too.

3. Hoa invited all of her classmates to/ for her birthday party.

4. We played/ lịch sự “Happy birthday” và danced, too.

5. We had lots of funny/ fun at the buổi tiệc ngọt last night.

Read & do the task followed.

My name is David. I live in Berlin, Germany. Last week, my family and I spent the summer holiday on my grandparents’ farm in the countryside. It was so far from Berlin. First, we took a taxi to lớn the airport. Then we went by plane. Everything on the farm was great. The weather was good. It was cool & sunny. We went khổng lồ the farm and watered the plants. I helped my grandmother lớn get milk from cows, too. I found this job interesting. I did it every day until the over of the holiday. My parents liked walking on the farm and feeding sheep. We went back home yesterday.

Read and decide if each statement is true or false.

1. David is from America.

2. He spent his summer holiday on his parents’ farm.

3. He went to the farm with his friends.

4. They took a taxi to the airport.

5. The weather was cool & sunny when they were.

ĐÁP ÁN

Complete the sentence with the correct word.

1 - modern; 2 - village; 3 - island; 4 - far;

5 - floor; 6 - crowded; 7 - come; 8 - flat;

Reorder the word to make correct sentence.

1 - What does she vì chưng in the morning?

2 - What does he do in the morning?

3 - I usually play the volleyball in the afternoon.

4 - I always vị morning exercise in the morning.

5 - Jennie always cooks her dinner at night.

Circle the correct answer.

1 - went; 2 - did; 3 - to; 4 - sang; 5 - fun;

Read and do the task followed.

1 - False; 2 - False; 3 - False; 4 - True; 5 – True

*

Phòng giáo dục đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề thi thân Học kì 1

Năm học tập 2022 - 2023

Bài thi môn: giờ đồng hồ Anh lớp 5

Thời gian làm cho bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 2)

Match the sentences

1. What’s your address ? A. I always vị morning exercise

2. What’s the village like ? B. Twice a week

3. What bởi vì you vì chưng in the morning ? C. It’s small và quiet

4. How often vì you have English ? D. It’s 81 Tran Hung Dao Street

Put the words in order.

1. Will / the countryside / I / in / be.

………………………………………………………..

2. Went lớn / Phu Quoc / island / I.

………………………………………………………..

3. Vì chưng / tomorrow / what / will / you ?

………………………………………………………..

4. Did / on / go / where / holiday / you ?

………………………………………………………..

Read & complete.

Had Sunday did do

Mai: When was Linda’s birthday party?

Phong: It was last (1)…………………..

Mai: Did you go lớn the party?

Phong: yes, I (2)…………………….

Mai: What did you (3)…………..at the party?

Phong: First, we gave her presents. Then we played a lot of games. In the end, we (4)…………… nice food & drink.

Choose the correct answer.

1. Where will you be this weekend? - I …………on the beach.

A. Am B. Was C. Will be D. Stay

2. What did you vị last night? – I ………….my homework.

A. Did B. Bởi C. Does D. Will do

3. Last year, I went home …………..taxi.

A. By B. In C. At D. On

4. ………..will you vày at Ha Long Bay? – I will take a boat trip around the islands.

A. Where B. How C. How often D. What

ĐÁP ÁN

Match the sentences

1 - d; 2 - c; 3 - a; 4 - b

Put the words in order.

1. I will be in the countryside.

2. I went khổng lồ Phu Quoc island.

3. What will you bởi tomorrow?

4. Where did you go on holiday?

Read and complete.

1. Sunday; 2. Did; 3. Do; 4. Had

Choose the correct answer.

1. C; 2. A; 3. B; 4. D

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo thành .....

Đề thi thân Học kì 1

Năm học 2022 - 2023

Bài thi môn: giờ Anh lớp 5

Thời gian làm cho bài: phút

(không kể thời hạn phát đề)

(Đề số 3)

Odd one out (Khoanh tròn từ không cùng nhóm)

1. A. Went B. Took C. Explored D. Saw

2. A. Vietnamese B. England C. Japan D. America

3. A. Father B. Mechanic C. Astronaut D. Architect

4. A. June B. Sunday C. July D. September

5. A. Happy B. Các buổi tiệc nhỏ C. My D. Family

Choose the correct answer

1. What’s your house………? - It’s a big house. It’s got a small garden.

A. Look B. Lượt thích C. Likes D. Liked

2. . ……….you go khổng lồ Mai’s birthday party? - Yes, I did.

A. Vị B. Does C. Did D. Doing

3. Zack is fromMalaysiaand his nationality is……………….

A. Malaysian B. Australian C. Combodian D. Japanese

4. Where……….. Is she from? -She’s fromTokyo.

A. At B. On C. In D.to

5. Tony lives ………..52 ba Trieu Street with his family.

A. In B. At C. On D.to

6. Mai lives…….. The third floor of Ha Noi Tower.

A. At B. On C. In D.to

7. Tony’s birthday is ……..October.

A. In B. At C. On D.to

8. What do you often bởi ……..the morning?

A. At B. On C. Lớn D.in

9. I’ll ……..a singer in the future.

A. Be B. Is C. Am D. Being

10. What ……. You be in the future? – I’ll be an astronaut.

A. Is B. Am C. Being D. Will

Match the sentences in column A with the sentences in column B

1. What present did you give Lan?

a. I’m Indonesian

2. What did you bởi vì last night?

b. A comic book

3. What’s your house like?

c. I surfed the Internet

4. What’s your nationality?

d. I’ll be a dentist.

5. What will you be in the future?

e. It’s a small, beautiful house.

ĐÁP ÁN

I.

1 – C 2 - A 3 – A 4 – B 5 – D

II.

1 – B 2 - C 3 – A 4 – C 5 – B

6 – C 7 - A 8 – D 9 – A 10 – D

III.

1 – B 2 - C 3 – E 4 – A 5 – D

*

Phòng giáo dục đào tạo và Đào sản xuất .....

Đề thi thân Học kì 1

Năm học 2022 - 2023

Bài thi môn: giờ đồng hồ Anh lớp 5

Thời gian làm bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 4)

I. Chọn lời giải đúng.

1. Lam ...... Hong are students.

A. & B. Or C. But D. With

2. …….. He swim? - Yes, he can.

A. Could B. Can C. What D. How

3. This is my brother. ……… name is Long.

A. He B. She C. His D. Her

4. How ……. Classes are there?

A. Much B. Màu sắc C. Many D. Lion

5. There ….. A desk.

A. Are B. Is C. Has D. Have

6. Linda wants chicken……. Noodles.

A. But B. With C. & D. So

7 ………..your favorite fruit? - Orange.

A. What’s B. When’s C. How’s D. Can’s

8. ……. Is the weather? - It"s rainy.

A. How B. What C. When D. Where

9. …….. Lien like English?

A. Vì B. Does C. Did D. Has

10. Where …..the library?

A. Am B. Is C. Am not D. Are

II. Chọn từ không giống loại.

1. A. Orange B. Xanh C. Brown D. Red

2. A. Sun B. Snowy C. Sunny D. Rainy

3. A. Father B. Pupil C. Sister D. Grandma

4. A. October B. Sunday C. January D. December

5. A. Oto B. Football C. Bus D. Bicycle

III. Sắp xếp những từ sau đây thành câu trả chỉnh.

1) My/ teacher/ beautiful. / is ....................................................................

2) wash / Do/ face ?/ your / the/ ....................................................................

3) What/ want ?/ she/ does ....................................................................

4) is/ your/ What/ fruit?/ favorite ....................................................................

5) hungry./ I’m / want/ noodle./ I / some ....................................................................

IV. Điền từ yêu thích hợp ngừng đoạn văn.

map; desks; classroom; globe

My classroom

Hello. My name is Lien. I’m from (0) Viet Nam. This is my (1)………………It is large & nice. There are 30 (2)………………….and chairs. There is a green board on the wall. There is a (3)................ Of Viet Nam. There is also a(4) .............We are very happy in my classroom.

ĐÁP ÁN

I. Chọn lời giải đúng.

1 - A; 2 - B; 3 - C; 4 - C; 5 - B;

6 - C; 7 - A; 8 - A; 9 - B; 10 - B;

II. Lựa chọn từ khác loại.

1 - A; 2 - A; 3 - B; 4 - B; 5 - B;

III. Thu xếp những từ sau đây thành câu trả chỉnh.

1 - My teacher is beautiful.

2 - vày you wash your face?

3 - What does she want?

4 - What is your favorite fruit?

5 - I"m hungry. I want some noodles.

IV. Điền từ say đắm hợp xong đoạn văn.

1 - classroom; 2 - desks; 3 - map; 4 – globe

Phòng giáo dục đào tạo và Đào chế tạo .....

Đề thi giữa Học kì 1

Năm học tập 2022 - 2023

Bài thi môn: giờ đồng hồ Anh lớp 5

Thời gian có tác dụng bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 5)

I/ Underline & correct the mistakes.

1. Does you take part in the drawing contest?

2. How does he go to the school? - On bike.

3. Linda will eating seafood on the beach.

4. Lan buy a new pencil yesterday.

5. We went lớn Sapa next holiday.

II. Put the words in order.

1. Enjoy/ Did/ last/ party/ Lan/ Monday ?/ the/

2. Grandparents/ lives/ Quan/ his/ with/ ./

3. Will/ holiday/ beach/ summer/ go/ They/ Sam Son/ to/ next/ ./

4. Often/ does/ How/ Lisa/ theatre/ go/ to/ the/ ?/

5. Do/ What/ do/ you/ the/ in/ morning/ ?/

III. Read & match.

1. What’s your school like? A. I vì chưng my homework.

2. When will you go to the beach? B. It is big và beautiful.

3. Did Lien go the zoo yesterday? C. By bus.

4. What bởi you vì in the afternoon? D. Next Sunday.

5. How bởi vì you go khổng lồ the school? E. Yes, she did.

IV. Read and choose the correct answer.

1. Did you go the thể hình yesterday? (Yes/ No), I did.

2. What (will/ do) you vày next Saturday? I will visit my grandparent with my mom.

Xem thêm: Bàn Tay Dịu Dàng Tập Đọc Lớp 2, Tập Đọc Lớp 2 Tuần 12

3. What (do/ did) he vị yesterday? He went khổng lồ zoo.

4. (How/ Where) does he go to lớn school? - On foot.

ĐÁP ÁN

I/ Underline và correct the mistakes.

1 - Does thành Do;

2 - On thành By;

3 - eating thành eat;

4 - buy thành bought;

5 - went thành will go;

II. Put the words in order.

1 - Did Lan enjoy the buổi tiệc nhỏ last Monday?

2 - quan lại lives with his grand parents.

3 - They will go lớn Sam Son beach next summer holiday.

4 - How often does Lisa go khổng lồ the theatre?

5 - What do you vì in the morning?

III. Read and match.

1 - B; 2 - D; 3 - E; 4 - A; 5 - C;

IV. Read & choose the correct answer.

1 - Yes; 2 - will; 3 - did; 4 – How

*

Phòng giáo dục đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề thi giữa Học kì 1

Năm học tập 2022 - 2023

Bài thi môn: tiếng Anh lớp 5

Thời gian làm cho bài: phút

(không kể thời hạn phát đề)

(Đề số 6)

I. Chọn từ không giống loại.

1. A. Fine B. Large C. Not D. Early

2. A. Grass B. Vegetable C. Tree D. School

3. A. Capital B. City C. Countryside D. Apartment

4. A. By B. At C. Taxi D. From

5. A. Went B. Leave C. Finish D. Start

II. Khoanh tròn từ đúng kết thúc câu.

1. _______ did Lan go on holiday? - Nha Trang.

A. What B. Where C. Which

2. He went to da Nang - the _______ city

A. Coastal B. Beach C. Town

3. Where ________ he last summer, Linda? - In his grandparents"s.

A. Are B. Was C. Were

4. _______ did you bởi when you were in da Nang?

A. What B. When C. Where

5. Did you_______ any photos here?

A. Took B. Take C. Takes

6. What did nam eat yesterday? He _______ fish, rice and soup.

A. Eat B. Eats C. Ate

7. My birthday is _______ Monday, December 21st.

A. At B. On C. In

8. ________ you have a chạy thử today?

A. Will B. Vày C. Are

9. Will you be free next Sunday? – ________.

A. No, I won’t B. No, I don’t C. No. I amn’t.

10. We will meet our old friends _____ Sunday.

A. Last B. Next C. Now

III. Give the correct size of the verbs in brackets

1. I ________________ a student in Le Quy Don primary school. (be)

2. Last weekend, we ______________ to lớn Nha Trang. (go)

3. Nga, Lien & Minh ____________ lunch together at the school. (now have)

4. Dung ____________ noodles for breakfast yesterday. (have)

5. I _____________ in Hanoi city, I lives in bầu Binh province. (not live)

IV. Read the passage và write True or False.

Her name is Lan. She lives in an apartment in the city. Near her house, there is a supermarket, a book store, a post office & a pharmacy store. She is a student. She studies at Cau Giay primary school. Her house is far from her school so she often goes lớn school by bike. She goes to lớn school in the morning. There is a park in front of the school. There are a lot of trees & flowers in the park. Behind the school, there is a low mountain.

1. Lan lives in the country.

2. She is a pupil.

3. Her house is near her school.

4. She goes lớn school in the afternoon.

5. There is a mountain behind her school.

ĐÁP ÁN

I. Chọn từ không giống loại.

1 - C; 2 - D; 3 - D; 4 - C; 5 - A

II. Khoanh tròn từ đúng xong xuôi câu.

1 - B; 2 - A; 3 - B; 4 - A; 5 - B;

6 - C; 7 - B; 8 - B; 9 - A; 10 - B

III. Give the correct size of the verbs in brackets

1 - am; 2 - went; 3 - are now having; 4 - had; 5 - don"t live

IV. Read the passage & write True or False.

1 - False; 2 - True; 3 - False; 4 - False; 5 – True

Phòng giáo dục đào tạo và Đào sản xuất .....

Đề thi thân Học kì 1

Năm học tập 2022 - 2023

Bài thi môn: giờ Anh lớp 5

Thời gian làm cho bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 7)

I. Circle the odd one out.

1. A. Coach B. Ship C. Train D. Beach

2. A. Have B. Surfing C. Watch D. Play

3. A. Played B. Went C. Was D. Had

4. A. Cave B. Island C. Apartment D. Mountain

5. A. Fruit B. Play C. Candle D. Birthday cake

II. Complete the sentence with suitable word.

with; went; does; songs; how;

1. Nam often………morning exercise.

2. After school, he does his homework ………his classmates.

3. ………….did you get there? - by coach

4. I ………..to the theatre last night with my parents.

5. They lịch sự English............ Beautifully.

III. Read the passage and answer the question.

His name is Phong. He lives in a house in the city. Near his house, there is a supermarket, a bank, a post office and a clinic. He is a student. He studies at Le Duan primary school. His house is near his school so he often goes to lớn school on foot. He goes khổng lồ school in the morning. In the afternoon, he often does his homework and helps his mom with some little things.

1. What is his name?

2. What does he do?

3. Does he live in the countryside?

4. Where is his school?

5. When does he go khổng lồ school?

IV. Reorder the words.

1. Play/ gym/ Linda/ I/ volleyball/ the/ and/ in/

………………………………………………………………

2. Afternoon/ I/ homework/ the/ often/ my/ in/ do/

………………………………………………………………

3. Address/ is/ What/ his/ ?/

………………………………………………………………

4. Go/ do/ How/ school/ you/ to/ ?

………………………………………………………………

5. Twice/ TV/ Tom/ week/ watches/ a/

………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

I. Circle the odd one out.

1 - D; 2 - B; 3 - A; 4 - C; 5 - B;

II. Complete the sentence with suitable word.

1 - does; 2 - with; 3 - How; 4 - went; 5 - songs;

III. Read the passage and answer the question.

1 - His name is Phong.

2 - He is a student.

3 - No, he doesn"t.

4 - It is near his house.

5 - He goes khổng lồ school in the morning.

IV. Reorder the words.

1 - I and Linda play volleyball in the gym.

2 - I often bởi vì my homework in the afternoon.

3 - What is his address?

4 - How bởi you go to school?

5 - Tom watches TV twice a week.

*

Phòng giáo dục và Đào tạo ra .....

Đề thi thân Học kì 1

Năm học 2022 - 2023

Bài thi môn: tiếng Anh lớp 5

Thời gian có tác dụng bài: phút

(không kể thời hạn phát đề)

(Đề số 8)

I. Choose the odd one out.

1. A. How B. When C. Where D. Did

2. A. Holiday B. Sunday C. Monday D. Tuesday

3. A. Are B. Is C. Be D. Was

4. A. Went B. Write C. Wash D. Go

5. A. On B. In C. Of D. There

II. Read and choose the correct answer.

1. How vì you go lớn school?

A. On foot. B. I goes khổng lồ school by bus. C. I walked khổng lồ school.

2. What did you vì chưng yesterday?

A. I will go to visit my grandma.

B. I went lớn the cinema with my brother.

C. I goes lớn school.

3. _______________________? I go to the library once a week.

A. How often bởi you go to school?

B. How often bởi you go lớn the library?

C. How do you go khổng lồ the library?

4. What did he do at the party? ______________________

A. She danced và sang.

B. He danced and sing.

C. He danced và sang.

5. Who bởi vì you live with? _____________________

A. I lived with my mother.

B. I live with my parents.

C. She lives with my mom.

III. Read & match.

1. Where vày you live?

2. Where did he go?

3. Vày you go khổng lồ school on Friday?

4. Did you sing?

5. How vì you go to the park?

A. No, I didn"t.

B. By bus.

C. He went to lớn Sam Son beach.

D. Yes, I do.

D. I live in Hanoi.

IV. Reorder the words.

1. Does/ Where/ in/ go/ the/ he/ morning/ ?/

______________________________

2. How/ the/ do/ supermarket/ you/ often/ go/ ?

______________________________

3. Singing/ Linh/ yesterday/ joined/Lien/ in/ contest/ and/ ./

______________________________

4. When/ have/ Thuy/ English/ does/ lessons/ ?/

______________________________

5. I"ll/ I/ swim/ think/ beach/ the/ at/ ./

______________________________

ĐÁP ÁN

I. Choose the odd one out.

1 - D; 2 - A; 3 - C; 4 - A; 5 - D;

II. Read and choose the correct answer.

1- A; 2 - B; 3 - B; 4 - C; 5 - B;

III. Read & match.

1 - D; 2 - C; 3 - D; 4 - A; 5 - B;

IV. Reorder the words.

1 - Where does he go in the morning?

2 - How often bởi you go to the supermarket?

3 - Linh & Lien joined in singing contest yesterday.

4 - When does Thuy have English lessons?

5 - I think I"ll swim at the beach.

Phòng giáo dục đào tạo và Đào chế tạo ra .....

Đề thi giữa Học kì 1

Năm học tập 2022 - 2023

Bài thi môn: tiếng Anh lớp 5

Thời gian có tác dụng bài: phút

(không kể thời hạn phát đề)

(Đề số 9)

I. Chọn lời giải đúng.

1. Lam ...... Hong are students.

A. & B. Or C. But D. With

2. …….. He swim? - Yes, he can.

A. Could B. Can C. What D. How

3. This is my brother. ……… name is Long.

A. He B. She C. His D. Her

4. How ……. Classes are there?

A. Much B. Màu sắc C. Many D. Lion

5. There ….. A desk.

A. Are B. Is C. Has D. Have

6. Linda wants chicken……. Noodles.

A. But B. With C. And D. So

7 ………..your favorite fruit? - Orange.

A. What’s B. When’s C. How’s D. Can’s

8. ……. Is the weather? - It"s rainy.

A. How B. What C. When D. Where

9. …….. Lien lượt thích English?

A. Vị B. Does C. Did D. Has

10. Where …..the library?

A. Am B. Is C. Am not D. Are

II. Lựa chọn từ không giống loại.

1. A. Orange B. Xanh C. Brown D. Red

2. A. Sun B. Snowy C. Sunny D. Rainy

3. A. Father B. Pupil C. Sister D. Grandma

4. A. October B. Sunday C. January D. December

5. A. Oto B. Football C. Bus D. Bicycle

III. Sắp xếp những từ tiếp sau đây thành câu hoàn chỉnh.

1) My/ teacher/ beautiful. / is ....................................................................

2) wash / Do/ face ?/ your / the/ ....................................................................

3) What/ want ?/ she/ does ....................................................................

4) is/ your/ What/ fruit?/ favorite ....................................................................

5) hungry./ I’m / want/ noodle./ I / some ....................................................................

IV. Điền từ mê say hợp xong xuôi đoạn văn.

map; desks; classroom; globe

My classroom

Hello. My name is Lien. I’m from (0) Viet Nam. This is my (1)………………It is large and nice. There are 30 (2)………………….and chairs. There is a green board on the wall. There is a (3)................ Of Viet Nam. There is also a(4) .............We are very happy in my classroom.

ĐÁP ÁN

I. Chọn đáp án đúng.

1 - A; 2 - B; 3 - C; 4 - C; 5 - B;

6 - C; 7 - A; 8 - A; 9 - B; 10 - B;

II. Lựa chọn từ không giống loại.

1 - A; 2 - A; 3 - B; 4 - B; 5 - B;

III. Thu xếp những từ tiếp sau đây thành câu trả chỉnh.

1 - My teacher is beautiful.

2 - do you wash your face?

3 - What does she want?

4 - What is your favorite fruit?

5 - I"m hungry. I want some noodles.

IV. Điền từ say mê hợp xong đoạn văn.

1 - classroom; 2 - desks; 3 - map; 4 – globe

*

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo ra .....

Đề thi giữa Học kì 1

Năm học 2022 - 2023

Bài thi môn: giờ đồng hồ Anh lớp 5

Thời gian làm cho bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 10)

I/ Underline and correct the mistakes.

1. Does you take part in the drawing contest?

2. How does he go khổng lồ the school? - On bike.

3. Linda will eating seafood on the beach.

4. Lan buy a new pencil yesterday.

5. We went to lớn Sapa next holiday.

II. Put the words in order.

1. Enjoy/ Did/ last/ party/ Lan/ Monday ?/ the/

2. Grandparents/ lives/ Quan/ his/ with/ ./

3. Will/ holiday/ beach/ summer/ go/ They/ Sam Son/ to/ next/ ./

4. Often/ does/ How/ Lisa/ theatre/ go/ to/ the/ ?/

5. Do/ What/ do/ you/ the/ in/ morning/ ?/

III. Read & match.

1. What’s your school like? A. I vì chưng my homework.

2. When will you go to lớn the beach? B. It is big và beautiful.

3. Did Lien go the zoo yesterday? C. By bus.

4. What vì chưng you vì in the afternoon? D. Next Sunday.

5. How bởi vì you go khổng lồ the school? E. Yes, she did.

IV. Read and choose the correct answer.

1. Did you go the thể hình yesterday? (Yes/ No), I did.

Xem thêm: Tuyển Chọn Những Bài Tập Hình Học Lớp 7 Chương 1, Bài Tập Ôn Tập Hình Học 7 Chương 1 Có Đáp Án

2. What (will/ do) you bởi vì next Saturday? I will visit my grandparent with my mom.