‪NIKO MÄKITALO‬

     

Bài tập tiếng Anh 11 Unit 9 Cities of the future gồm đáp án

maybomnuocchuachay.vn xin reviews đến các bạn Bài tập tiếng Anh lớp 11 chương trình bắt đầu Unit 9: Cities of the future có đáp án bên dưới đây. Đề ôn tập giờ đồng hồ Anh Unit 9 với nhiều dạng bài xích tập giờ đồng hồ Anh không giống nhau giúp học sinh lớp 11 củng cố kiến thức và kỹ năng Từ vựng – Ngữ pháp giờ Anh trung tâm theo từng Unit hiệu quả.

Bạn đang xem: ‪niko mäkitalo‬

I. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest

1. A. upgraded B. Consumption C. urban D. unbelievable

2. A. Dweller B. Detect C. Technology D. eco-friendly

3. A. Presentation B. sensor C. Infrastructure D. Insoluble

4. A. Current B. Sustainable C. Infrastructure D. Rubbish

5. A. Climate B. Livable C. City D. Discussion


6. A. solar B. Infrastructure C. Designer D. Focus

II. Choose the word that has different stress position

7. A. Pessimistic B. Optimistic C. Overcrowded D. Innovative

8. A. Residential B. Environment C. Insoluble D. Enjoyable

9. A. Infrastructure B. Sustainable C. Inhabitant D. Renewable

10. A. Generate B. Understand C. Innovate D. Maximize

III. Circle A, B, C, or D lớn indicate the correct answer lớn each of the following questions.

11. New york has invested in improving the ___________ of its water ways in recent years.

A. Chất lượng B. Quantity C. Cấp độ D. Feature

12. Vancouver is often considered to be one of the most ___________ cities in the world.

A. Fit B. Liveable C. Endurable D. Suitable

13. Telecommunications & cloud computing will ___________ transportation foe moving ideas and intellectual property.

A. Change B. Replace C. Remove D. Eliminate

14. A cable car system gives poor slum ___________ better access to lớn jobs.


A. Citizens B. Dwellers C. Cavemen D. Residences

15. Helsinki is a model for the future of ___________ smart growth.

A. City B. Rural C. Urban D. Town

16. A nation with a strong ___________ would be successful in creating numerous smart cities.

A. Transport B. Transportation C. Service D. Infrastructure

17. They must figure out how a đô thị can develop khổng lồ meet the demands of future residents in a ___________ and cost- effective way.

A. Continual B. Available C. Sustainable D. Natural

18. – Kate: “I’d lượt thích the blue jacket, please. Can I try it on?

– Cindy: “Yes, ___________”

A. You would B. Here you are, thank you C. Certainly D. You do

19. Tom : What a beautiful day!

Rose : ___________

A. Yes, it is B. It’s very hot C. No, it isn’t D. Yes. It’s sunny, isn’t it?

20. It’s very hot! let’s go swimming, ___________?

A. Shall we B. Should we C. Bởi vì we D. Don’t we

21. I think you’ve seen this picture before, ___________?

A. Don’t you B. Vị you C. Have you D. Haven’t you

22. If you freeze water, it ___________ into ice.

A. Turns B. Is turning C. Will turn D. Would turn

23. Plants___________ if they ___________ enough water.

A. Die/ get will B. Die/ don’t get

C. Die/ don’t get D. Would die/ didn’t get


24. Neither of them will be treated preferentially, ________ ?

A. Won’t they B. Will they C. Won’t them D. Will the

25. Sandy ___________ dinner 4 times this week

A. Has cooked B. Have been cooking

C. Has been cooking D. Cooked

26. Why are your hands so dirty? – I ___________ my bike. I have yet to finish it.

A. Repaired B. Have been repaired

C. Has been repaired D. Have been repairing

IV. Read the text below & decide which answer (A, B, C, or D) best fits each space

Silicon Valley is (27)_______ lớn hundreds of công nghệ companies, so it comes as no surprise that San Jose has partnered with tech giant hãng intel to transform itself (28)_______ a smart city. San Jose & Intel will work (29)_______ to lớn further the city’s Green Vision initiative a 15-year plan for economic growth, environmental sustainability, và improved (30)_______ which it launched in 2007.

Intel expects to help San Jose create 25,000 clean-tech jobs, drive economic growth, & improve the city’s environmental (31)_______. Lớn achieve this (32)_______, hãng sản xuất intel will work with the city to track real-time data on air quality, noise pollution, traffic flow, and other environmental & (33)_______ concerns — which it will then use lớn encourage(34)_______ khổng lồ reduce emissions by carpooling or using public transportation or bicycles to get khổng lồ work or school.

Smart cities may sound like something of the distant future, (35)_______ many people thought the same thing about smart phones & smart homes. Jump to năm ngoái and 64 percent of American adults & 1.9 billion smart home devices have been installed. If smart cities are (36)_______ lượt thích these other smart innovations, we should see them appear in our communities sooner rather than later.


27. A. Home B. House C. Shelter D. Housing

28. A. From B. Khổng lồ C. Into D. Toward

29. A. Each other B. Together C. One another D. Themselves

30. A. Love life B. A good life C. The life of quality D. Chất lượng of life

31. A. Sustain B. Sustainable C. Sustainably D. Sustainability

32. A. Score B. Goal C. Point D. Target

33. A. Town B. Rural C. Urban D. Countryside

34. A. Inhabitat B. Residents C. Cavemen D. Officials

35. A. Because B. When C. So D. As

36. A. Anything B. Nothing C. One D. Most

V. Write complete sentences, you can địa chỉ more necessary words.

37. New York/ be/ one/ smartest cities/ North Africa/ many years.

__________________________________________________________________________

38. New York/ have/ significant number/ universities/ and/ university- educated population.

__________________________________________________________________________

39. It/ just/ start/ largest bike- sharing campaign/ world.

_________________________________________________________________________

40. New York/ also gain/ leadership/ offering/ mở cửa data/ public/ more than 2400 database.

_________________________________________________________________________

VI. Read the passage và answer the following questions

I find it absolutely fascinating thinking about the future, as công nghệ is rapidly advancing và in 40 years time, who knows what we’ll be able to do with it. Scientists have recently predicted that by 2050 the population of the world will be over ten billion and technology will have advanced so greatly that we will have far more information about all known diseases (and possibly cures), we will all be living in eco houses & will no longer face sky high electricity bills và we may even be able to lớn take a holiday lớn Mars.

Our daily lives will most definitely be littered with all kinds of new technologies that help us vì chưng the things we hate the most in 2017! House Robo’s will be a likely feature in all homes và will help run the family home, take out the rubbish, prepare food và hoover the house from top to bottom. Our kitchen gadgets (such as your fridge, cooker, microwave và dishwasher) will also be ‘robotic’ và will thư điện tử or text us, users, when a food sản phẩm has gone out of date or has been used up. Similarly, the fridge has a built in camera so that when you are at the supermarket, you can log in khổng lồ your fridge and check what you need lớn stock up on.


It is predicted that by 2050, we will all have ‘weekly digital health checks’ in our homes, which run sensors over our bodies to check for signs of ill health và any abnormalities. Conditions can instantly be recognized by the ‘virtual doctor’ inside the health machine và treated immediately, and if you need a prescription – it will be ordered and sent out automatically. If the digital health check picks up on a person being overweight, they will send a signal to lớn the domestic house computer lớn modify their diet & book in for thể hình sessions. Because of all this immediate treatment, people will live far longer và won’t be wiped out by disease or forms of cancer. Medical conditions that are considered rare today, will be far more known about và will be able lớn be cured quickly and efficiently.

41. What will the world’s population be by 2050?

_________________________________________________________________________

42. How will our kitchen gadgets help us?

_________________________________________________________________________

43. What can you vị with the fridge with a built-in camera?

__________________________________________________________________________

44. How can our bodies be checked for signs of ill health và any abnormalities?

__________________________________________________________________________

45. What are the benefits of the immediate treatment?

_________________________________________________________________________

VII. Listen lớn the interview about people’s life expectancy in the future and decide whether the statements are true (T) or false (F).

46. Nobody can predict how long we will be able khổng lồ live in the 21stcentury.

47. People’s general health will improve because they eat a lot of mushrooms.

48. Nowadays, if people look after themselves, they can live to be 90.

49. Within 30 years, 80% of cancers will be curable.

50. Eternal life isn’t impossible.

VIII. Rewrite these sentences, beginning as shown, so that the meaning stays the same.

51. I don’t buy it because I don’t have enough money.

→ ___________________________________________

52. I didn’t buy it because I didn’t have enough money.

→ ___________________________________________

53. There was a chạy thử yesterday. I didn’t know that, so I didn’t study for it.

→ ___________________________________________

54. I’m busy right now, so I can’t help you.

→ ___________________________________________

55. He’s very thin, that’s why he feels so cold.

→ ___________________________________________

56. I didn’t eat breakfast several hours ago, so I am hungry now.


→ ___________________________________________

57. If John had played for our football team, we would not have lost the game.

Xem thêm: Điểm D Anh Da Đen Tóc Ngắn Lắc Đầu, Anh Da Đen Tóc Ngắn Nở Nụ Cười Khó Hiểu

→ ___________________________________________

58. If I won a big prize in a lottery, I’d give up my job.

→ ___________________________________________

59. If you don’t lượt thích this one, I’ll bring you another.

→ ___________________________________________

60. I’ll only help you if you promise to try harder.

→ ___________________________________________

IX. There is only one correct sentence among four sentences. Choose the correct one

61. A. Thanks lớn advanced technology, detecting diseases is easier than ever

B. Thanks for advanced technology, detecting diseases is easier than ever

C. Thanks of advanced technology, detecting diseases is easier than ever

D. Thanks about advanced technology, detecting diseases is easier than ever

62. A. This house uses a heat sensor khổng lồ monitor electric

B. This house uses a heat sensor to monitor electrical

C. This house uses a heat sensor khổng lồ monitor electricity

D. This house uses a heat sensor to lớn monitor electrician

63. A. The infrastructure in Hanoi is serious degraded

B. The infrastructure in Hanoi is seriously degraded

C. The infrastructure in Hanoi is seriously degrading

D. The infrastructure in Hanoi is serious degrading

ĐÁP ÁN

I. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest

1 – C; 2 – D; 3 – A; 4 – B; 5 – A; 6 – C;

II. Choose the word that has different căng thẳng position

7 – D; 8 – A; 9 – A; 10 – B;

III. Circle A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

11 – A; 12 – B; 13 – B; 14 – B; 15 – C;

16 – D; 17 – B; 18 – C; 19 – D; trăng tròn – A;

21 – D; 22 – A; 23 – B; 24 – B; 25 – A; 26 – C;

IV. Read the text below and decide which answer (A, B, C, or D) best fits each space

27 – A; 28 – C; 29 – B; 30 – D;

31 – D; 32 – B; 33 – C; 34 – B; 35 – D; 36 – A;

V. Write complete sentences, you can showroom more necessary words.

37 – new york has been one of the smartest cities in North America for many years.

38 – new york has a significant number of universities and university-educated population.

39 – It has just started the largest bike-sharing chiến dịch in the world.

40 – new york has also gained the leadership in offering mở cửa data to the public with more than 2,400 databases.

VI. Read the passage and answer the following questions

41 – It will be over ten billion.

42 – They will help us by emailing or texting us when a food chiến thắng has gone out of date or has been used up.

43 – We can log in to lớn our fridge and check what we need lớn stock up on.

44 – They can be done by sensors over our bodies.

45 – People will live far longer và won’t be wiped out by disease or forms of cancer.

VIII. Rewrite these sentences, beginning as shown, so that the meaning stays the same.

51. I don’t buy it because I don’t have enough money.

→ If I had enough money, I would buy it.

52. I didn’t buy it because I didn’t have enough money.

→ I would have bought it if I had had enough money.

53. There was a kiểm tra yesterday. I didn’t know that, so I didn’t study for it.

→ If I had known there was a demo yesterday, I would have studied for it.

54. I’m busy right now, so I can’t help you.

→ I could help you if I weren’t busy right now.

55. He’s very thin, that’s why he feels so cold.

→ If he weren’t very thin, he wouldn’t feel so cold.


56. I didn’t eat breakfast several hours ago, so I am hungry now.

→ If I had eaten breakfast several hours ago, I wouldn’t be hungry now.

57. If John had played for our football team, we would not have lost the game.

→ Unless John had played for our football team, we would have lost the game.

58. If I won a big prize in a lottery, I’d give up my job.

→ Unless I won a big prize in a lottery, I wouldn’t give up my job.

59. If you don’t like this one, I’ll bring you another.

→ Unless you lượt thích this one, I will bring you another.

60. I’ll only help you if you promise khổng lồ try harder.

→ Unless you promise khổng lồ try harder, I won’t help you.

Xem thêm: Cách Xếp Lịch Thi Đấu Vòng Tròn, Phương Pháp Tổ Chức Thi Đấu

IX. There is only one correct sentence among four sentences. Choose the correct one

1 – A; 2 – C; 3 – B

Hiện tại maybomnuocchuachay.vn chưa update được tệp tin nghe mp3, trên đây là tổng thể nội dung của bài bác tập giờ đồng hồ Anh lớp 11 Unit 9 Cities Of The Future. Mời chúng ta đọc đọc thêm nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh Unit 9 không giống như:

Trắc nghiệm tiếng Anh lớp 11 Unit 9 trực tuyến


Bên cạnh đó, maybomnuocchuachay.vn đã update rất các tài liệu ôn tập giờ đồng hồ Anh lớp 11 cả năm khác như: Để học giỏi Tiếng Anh lớp 11, bài tập giờ Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học tập kì 1 lớp 11, Đề thi học tập kì 2 lớp 11,.. Mời thầy cô, quý bố mẹ và những em học viên tham khảo, download giao hàng việc học tập tập cùng giảng dạy.